top of page
cover website 4_edited.jpg
elton facade + elton skilt shop.jpg

Velkommen indenfor på Elton, der ligger i de nostalgiske og velbevarede lokaler i Søstræde 4 fra 1759. Den smukke ejendom i Søstræde der tidligere har huset både teater og revy, byder på varme, sjæl og charme og med dens helt unikke bygning struktur oplagt til at danne rammerne for god musik, dans og velvære. 

 

 

 

 

  

Elton er opdelt i 3 store lokaler. Indgangspartiet hvor i møder vores lækre og intime bar med klassiske cocktails, flere typer af whiskey, gin samt cognac og et nøje udvalg af vine og special øl. 

Går man på opdagelse videre ind i lokalerne, vil I opleve dansesalen, hvor stemningen og musikken er løftet et nøk op. Her er der lagt op til fest og dans til sent ud på natten. Vores store centrale bar placeret midt i lokalet gør det muligt, at komme hinanden ved og nyde en iskold fadøl eller en af vores lækre cocktails. 

I det sidste lokale der er indrettet som en gårdhave, har vi plads til både bordfodbold og pool og det er også tilladt at ryge derinde. I gårdhaven finder i også en bar, hvor det vil være muligt, at få en forfriskning, imens snakken med vennerne går.

bottom of page